Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är




Du är rädd,
för smärta,
rädd för livet,
för att verkligheten blir för verklig

Du är inte den du är,
du är inte den du var,
inget är som det är

När sanningen är död,
när hjärtat är krossat,
när förståndet flytt,
vad finns kvar





Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-09-02 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2