Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag reser mig ännu en gång

lågorna tog mig igen
den här gången var det jävligt hett

men likt Fågel Fenix
reser jag mig ännu en gång ur askan




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-09-04 16:57



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Gör ingen Ikaros bara, solen ÄR het.
2020-09-04

  Magica VIP
Stark dikt.
2020-09-04

  Niliboy
Ja, vi får kämpa, ibland upp å ibland ner. Å, så glömmer man Frälsaren!
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP