Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet är när orden blir till


jag har så många historier inom

bokstav för bokstav plöjer de min jord

jag har bara att hänga med i sådd och skörd

det är högt och det är lågt

det är i dur och i moll

de skakar om min själ

de är mina vänner när alla andra är tysta

viker aldrig från min sida

blåser liv i mig

och jag i dem







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-04 17:43



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Sådan nära beskrivning av en vänskap; där ärlighet råder.
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP