Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intag


Nu har allting förändrats
igen,
väntar nya tider

De ser ut som det gamla
rutiner
med ett nytt grepp

Med nya ögon
möter jag hösten
med förstärkt anda

Jag springer mot nya mål
justerar upplägget
sätter fart

Snart är världen min
igen,
möter jag dagen

Jag är här
fortfarande närvarande
i livet








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-05 08:30



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fin titel på dikt om att på nytt hämta andan inför en ny årstid (eller annat).
Applåd!
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP