Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev en dikt av mitt inre som kokar av idioter som dyker upp lite varstans


Dryga jävlar

Dryga jävlar som bara spyr ut
Gör mitt inre kokande och min blick svart
Söker drama och lägger till ett leende
Vidrigt litet leende
Ofta konstiga åsikter
Sjuka snedvridna tankemönster
Vad du än säger
Så säger de emot
River upp
Och stampar på
Som de söker bråk
Bara vill reta upp
Vad gick fel där tro?
Varför hålla på så?
Sluta gräv i min själ
Strö galla vart du än går
Triggar min borderline till max
Äckliga vidriga varelse




Fri vers av MissCaylin
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-07 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin