Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen tolkning av Polonaise (Bach)


Bach

Salut från arsenalen
musköter och kanon
Från vita marmorsalen
Bach tar sig ton

Kring riddarnas allé
sorgmanteln i givakt
Förgyller orkidé
med pärlemo och prakt

Och vid fontänens mitt
keruben fyller på
Bland mogna Granny Smith
och plommon från Bordeaux

Och runtom paviljongen
hörs lärkornas duett
Magnolian susar sången
i sommarns operett




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-07 23:46



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skål för förnämlig musik och en pärl-porlande tolkning!!
2020-09-09

  danne //
Må bara sticka in med penseln å säga att det glänser i dina strofer..

snyggt herr kaptenlöjtnant
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant