Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demon

Ute knackar regn mot fönster
imma och kondens

Bildar ett demoniskt mönster
dunkel existens

När sorgen inte finner tröst
så bjuder den till dans

Om dagen bor du i mitt bröst
om natten ingenstans




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-08 23:51



Bookmark and Share


  Nanna X
Just så kände jag i natt, fast jag tror inte demonerna var "ingenstans" utan här i mitt rum.
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant