Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stänger ned sexualiteten

Nyss sjöng vi jubelsången
i glädjen av att vara
solskensmage
trygghetsrygg
Nu protesterar organen
sveda ångest ont
tankarna på allt som borde göras
i jakten på orgasm
Jag befriar mig från detta ok
och alla dessa kval
Finns du kvar
som min kärlekskamrat
vill jag leva med dig
Vi tar en paus ett tag
till våren blommar
knopparna brister
saven stiger
men inte idag
inte ikväll
inte imorgon
tankarna tar över
kroppen söker sin vila
Låt oss sova med varandra
i sällsamt celibat
till gryningen randas
och jag åter kan andas




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-09-09 04:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så fint och så äkta på något vis. Du skriver om detta stigma som drabbar de flesta. Håller med "Blomman". Så mycket mer i kärleken.
2020-09-13

  Magdalena Eriksson VIP
Bravo!
2020-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek består av många delar som tillsammans bildar en helhet, det finns mycket att ta vara på och njuta av.
2020-09-09

  Blomma-Stjärna VIP
Moget, mänskligt, modigt
och snyggt
skrivet om att sätta gränser mot krav på hur kärlekens ska se ut - orgasmer i all ära men ömsinthet, ärlighet, integritet smäller högre!
2020-09-09

  Kungskobran VIP
Så fint och känsligt
2020-09-09

    Lena Staaf VIP
Fint och ömsint om en tanke som knappt kan uttalas högt eftersom den är så tabu.
2020-09-09

  AndLou VIP
Briljant!

2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP