Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret inom


Det kommer nu

är här

sluter sig om mig

inga konturer

bara svart

jag vet att bortom

finns ljuset

men jag är fast

i en massa

som sluter sig om mig

det är den tiden nu

inget att göra

annat än att svepas med

hållas om och stå ut

det är inte farligt

det är bara ledsamheten i mig

som slår ut i blom













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-15 17:20



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Känner igen mig, men jag har det jobbigare med våren
2020-09-16

  Kajan VIP
Väldigt bra, får känslan av att årstiden lockar fram känslorna djupt inne; smärta som sammanflätas med höstvindarna.
2020-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP