Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har varit så mycket storm den senaste tiden.


Samspel

Träden gungar idag

som en svajande sommarkjol

i sol

 

Träden följer så fint i dansen idag

söker med armar

att omfamna

 

Träden gungar idag

Jag kan höra deras skratt

i suset

 

Allt är förlåtet

vind.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-15 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP