Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önsketänkande.

Jag tänkte.jag ville,jag skulle

reda upp mitt stökiga liv.

Men allt kom emellan

och hög var den kulle,

som jag skulle över.

Så styrka mig giv.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-16 10:18



Bookmark and Share


  Unikum VIP
Fantastiskt välfunnet, som alltid. Tack för orden.
2020-10-08

  Blått Norrsken VIP
Mycket fin text som drabbar många och då behövs styrka som du skriver i viljan .
2020-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Jättebra text, skickar en styrkekram!
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP