Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen tolkning av så skimrande var aldrig havet


Hemmavid

Vi seglar över sjö och hav
vi skriver vackra sånger

Och känslorna likt dyningar
tar upprymdhet till ånger

En prick i horisonten
en stänk av stilla frid

Men snart så längtar vi tillbaks
till gräset hemmavid




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-18 18:36



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Böljande frisk tolkning! Glider på med god fart - som om den längtar hem (emellertid utan större vemod). Hursomhaver fångar både orden och ljuden finfint harmonierna!!
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant