Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte lätt att vara insekt.


Spindelnätter

 

 

Stigen fram

vandrar jag

bara helt kort,

 

viker av

in bland snåren

fångas av

tusen nätters nät

 

fäktar inte illa

flyr inte heller

 

lägger mig till ro

väntar, 

utforskar trådar 

och låter allt stilla bero.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-20 09:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra!
2020-10-02

  Roger VIP
Fint beskrivet, verkar som en klok strategi
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP