Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen tolkad Dan Anderssons helgdagskväll i timmerkojan


Septembers dystra refräng

Det är höst det är färg
det är frusen dagg
det är älvor på åsar och äng

Över gran över tall
ekar jägarens knall
det är höstens dystra refräng




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-20 10:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Denna skänker såväl sprudlande klanger som dödligt vemod åt höstkvällskojan!?!
2020-09-27

  morgonstjärna VIP
Fint tolkad stämning
Och rimmad
2020-09-20

  Nanna X
Ett jättefint tävlingsbidrag. Jag hade funderat på samma melodi men det finns ju fler.
2020-09-20

  danne //
Snyggt den tajmar helt klart Dan´s dikt I takt Och rim...
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant