Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkar ett litet Beethoven stycke


Toner

Jag har flyttat ut i skogen
jag har slutat dricka grogg

Jag syns sitta på en stubbe
som en tavla av van Gogh

Sköna toner föder pärlor
på en liten rosig kind

De tar fart och flyger väster
med zefyros friska vind

Genom moln och över vatten
över land förutan namn

Genom dag och genom natten
till arkadiens trygga famn




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-21 21:04



Bookmark and Share


  danne //
Väldigt bra val med den döve kompositören texten hänger med galant ..snyggt konstnärligt på något sätt herr Kapten!
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant