Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkar lite Krieger


Apati

Ett postumt litet skal
omsluter strimman
av den kollektiva anden

Den håller oss fången
bakom evigt kött
och räcker materien handen

En alstrande tanke
ett uns utav alltet
och slutgiltig energi

Som föder vår bur
men latent i dess nav
en grund utav apati

Vad lever vi för
vad är dess poäng
var dag är ju likadan

Jag rinner ut
och försvinner igen
som en tår ur en läckande kran




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-21 21:48



Bookmark and Share


  E Nordin VIP
Vackert, Musik till dikten
2020-09-21

  danne //
Svängande !
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant