Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

När din vän är nära döden
Dör du lite själv
När du själv vart nära döden
Kan du förklara för dig själv
Döden är inget att leka med
Men döden är förstummad
Och den finns alltid där
Den kan drabba vem som helts
Även din bästa vän
Visa kärlek varje dag
För dom kanske inte finns kvar

Gråt en tår och visa din sorg
Älska dom
Så dom förstår
Att du finns där
Natt som dag
För imorgon kanske som inte finns kvar




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-09-22 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus