Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den icke-publicerade poetens limbo

ni ger bara ut sånt som säkert säljer
men vem är det egentligen som väljer

vad som får se dagens ljus
vilka ni släpper in i era hus?

vi ska rätta oss efter era krav
ändå möts vi överallt mest av -

manusstopp, manusstopp,
inte mycket hopp, nej det har gått en propp

i utgivningen, i behandlingen
av oss poeter och det fräter,

ja, det rent ut sagt äter upp oss
och det är ingen idé att vi försöker slåss

vi lär fastna i de icke-publicerades limbo
för evigt dansande som rastlösa irrbloss




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-23 19:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Flytta till Island där har poeter den högsta status av alla
2020-09-24

  Solstrale VIP
Det är konsekvensen av tyckarna och vetarnas pekpinnar mot en likriktad ström. När det finns ett helt träd med grenar stam och rötter djupt förankrade i den poetiska myllan själens boning är. Själfull poesi publiceras sällan den är för skrämmande för redaktörer då de sällan är poeterna själva... Kom ihåg att med den närvaro vi ger i delade poetiska verk i olika media skriver vi opublicerade i bokform vår samtids nutid en historia värd att minnas!
Var inte uppgiven för du inte är utgiven!
2020-09-24

  Språk, hjärna!
Högst troligt, högst troligt...
2020-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP