Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet med psykisk ohälsa


Party i mitt huvud

Det är ett litet party i mitt huvud
Inget trevligt party med sång och dans
I alla fall ingen vanlig dans
Det är rörelse som spretar åt alla håll
Jag vill inte bjuda någon av mina vänner
Faktiskt inte ens min värsta fiende
Musiken stoppar inte
Den är hög och går i otakt
Alkoholen regnar över en
Men det är inte den som är värst
Det som är värst är det som sitter där inne
Djupt inne
Som surrar och sticker
Jag vill inte vara här mer
Men kvar blir jag till det börjat sakta ner
Tystna
Kanske aldrig helt men ändå något mer
Skickar inga inbjudningskort till min fest
Ni är nog upptagna med er egen




Fri vers av MissCaylin
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-24 08:02



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Tycker du säger någonting viktigt på ett lättfattligt sätt. Bra!
2020-09-24
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin