Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen mot mörkret

vin och små vita piller
mot mörkret

de erbjuder
en stunds lättnad

men mörkret återvänder alltid
och varje gång det återvänder är det starkare

det är en evig kamp
där segraren är förutbestämd och given




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-24 20:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag kommer om en kvart
sade mannen i svart
femton minuter kvar
av ditt liv.....
sedan är det slut på
allt bråk och kiv.
Men jag kommer igen
med ett liv i himmelen



2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP