Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd...

Varför vill du har mig som mest när jag är långt borta

Varför tänker du på mig som mest när jag inte är där

Varför dras din kropp mot min som mest när jag puttar bort dig

Varför vill du ha min uppmärksamhet som mest när jag ignorerar dig

Varför behövde du dra ner mina väggar bara för att få mig att bygga upp en ännu högre mur

Varför ville du ha mig när jag inte var din men inte nu när du är mitt allt.

Avstånd är vad som får människan att längta
Avstånd är vad som skapar lust
Avstånd är vad som får människan att tappa andan
Avstånd är vad som får hjärtat att klappa

Avstånd är vad som kommer få mig att drifta iväg och få dig att vilja ha mig på nytt.




Bunden vers av Nicki
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-25 16:22



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra den här. tempot är ballt. får mig att tänka efter. avstånd är vad som kommer
även mig att förhäxas. sitta lam.
2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicki
Nicki