Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar...

Jag undrar om du tänker på mig när jag inte är där,
Om din hand letar efter min i din tomma säng

Gör tanken av mig med en annan ens ont?

Jag önskar att du höll mig lite längre, lite mer ömt.

Att dina kyssar var mjukare, att du höll dina ögon öppna ibland.

Att du för engångsskull skulle somna efter mig, att du memorerar varje födelsemärke i mitt ansikte, att du smeker mitt hår tills din hand får kramp.

Jag önskar att du tänkte på mig lite mer.

Att du startade och avslutade din dag med godmorgon och godnatt till mig.

Att du ringde mig på kvällen och berättade om din dag och frågade om min.

Jag önskar att du inte bara lyssnade men ville vara där för mig.

Varje gång jag berättar för dig hur jag känner verkar du inte bry dig,

Ändå så är det dina armar jag söker mig till när jag känner mig svag.

Jag önskar att du ville se mig i ögonen när du når eufori, inte trycka bort mitt ansikte.

Att du ville hålla mig mjukt inte trycka i mig som om jag vore gjord av sten.

Eller att jag åtminstone var din ögonsten.

Jag önskar att du såg mig som din.

Att min hand fick dig att känna dig lugn
Att min famn fick dig att känna dig trygg

Så som jag känner för dig.

Ibland undrar jag vem är det som håller vägarna uppe, du eller jag?

Men mest av allt
Önskar jag att jag inte kände på detta vis,
Önskar att jag kände ingenting alls,
Önskar att jag kunde låtsas att allt är fint.




Fri vers av Nicki
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicki
Nicki