Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget mot kärlek

När blev kärlek så politiskt?

Baby du kom med en armé medan jag kom med ett öppet hjärta

Spelet börjar från första ögonkastet, jag måste gömma mig, hålla tillbaka annars skrämmer jag dig och då sätter du svärdet i mitt hjärta

Jag ska inte bry mig för mycket, ge för mycket uppmärksamhet, kärlek är något vi ska frukta, göra allt för att undvika

När började kriget mot kärlek, när krossades unga pojkars hjärtan?

Unga tjejer som letar i en äng av döda kroppar, kanske hittar man en med puls?

Första akten är alltid detsamma, du får mig att tro att du är obeväpnad, du får mig att komma till din sida

Öppen och naket möter du mig mitten av ängen. Du ber mig med dina ögon att älska dig,
och jag kan inte säga nej eftersom jag vill ha dig med.

Även om jag är rädd har givandet mitt hjärta aldrig varit ett krig för mig, utan en uppoffring för kärlek.

När du möter mig ser jag bara dig.

Du har allt mitt fokus, jag märker inte armen som gömmer sig bakom kullen

Du kysser mig och jag släpper taget om mina känslor men håller dig fast,

Det varar i några underbara sekunder, men innan kyssen är över, innan jag hinner lämna din famn och öppna mina ögen, har du redan satt svärdet i mitt hjärta

Du vänder dig ryggen mot mig och lämnar mig ensam

Ensam blöder jag ut, lika krossad varje gång

Du vunnit kriget baby men vad har du egentligen vunnit?

Vems hjärta är det du håller i luften i din segerdans,

Mitt eller ditt?




Bunden vers av Nicki
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-27 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicki
Nicki