Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvala

Dimslöjorna  svävar runt dig

Håll händerna ut pröva fånga dem

Dvalan har lagt sig runt kroppen låter inte sårbarheten

komma nära

tiden står helt stilla

Vill vara där känna dimslöjorna

ta på handen

Strax skingrar sig dimman

Öppnar upp på ängen reser sig ur dvalan

Dansar ut frihet leder håller dig uppe

Glädjen följer stegen lett

imottsättning till dagens uppvaknade

Dansa........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-25 21:11



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en stund fångat mellan två tillstånd det passiva och det aktiva , kanske sömn och vakenhet, En kännbar känsla.
2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP