Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter Regnet


Du och jag

i mörkret

i baksätet på en bil

vi guppar bak och fram

lyssnar på regnets vaggsång

ditt huvud på mitt bröst

och min näsa i ditt hår

du är halvvägs in i drömmen

och jag vaktar den åt dig

vi gick från att känna till att

KÄNNA varandra

vi smälter nu ihop som regndropparna


när du vaknar efter regnet

vill mina sömnlösa ögon blunda



när jag kysser dig







Fri vers av Madrugador
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-27 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador