Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väktares famn

Gå längs i mörka gränder

stegen flyktar något som gör ont

Gjort allt i sin makt

Visat bara kärlek

Makt spelet får ett tag runt kroppen

Springer fortare  och fortare till andningen stoppar

En väktares famn

väntar där i grändens ljus

ser dig hålla ut armarna

fångar  dig in

Släpper inte taget

Skrattar säger bli hos mig

Stannar känner värmen släppa

allt inombords  som kändes svårt

Går lycklig vidare genom gränden........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-29 16:03



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
den här vackra dikten tolkar jag som en religiös bild eller längtan efter ett beskydd
2020-09-29

  Sparvögat VIP
I en sådan väktares famn borde alla få finna ro...
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP