Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgården

Går in i ett hav av blommor

Rosorna klättrar rosa röda på husväggen.

Går ensam fram på stigen

ser blommorna växa starka ur jorden

Deras skönhet gör att du darrar av lättnad

I slutet av trädgården växer de gula solrosorna 

som får dig att le och skratta ge livet glans

En katt smyger mellan stigen

Humlorna sitter på blomman och surrar av nektar

isommar sista dag

Går ut från havet av rosor....

ut ur trädgården stänger grinden......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-29 16:14



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
instämmer med Sparvögat,
2020-09-29

  Sparvögat VIP
I en sådan vacker trädgård vill man finna sig till ro...
Sköna ord!
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP