Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blondies "Maria" passar bra här i bakgrunden


Hair




Länge sen vi sågs
men det känns som igår
fast vi aldrig setts
såsom just nu

jag klär av mig och kryper in
i ditt bulliga hårsvall
med alla mina fem lemmar
alla lika glada

jag sätter upp en ny produktion
av musicalen Hair
och sjunger alla rollerna själv
rockar loss och sprutar ut mitt visitkort

du skakar i hela kroppen
slänger med huvet
alla dina vätskor skvätter
"vad är det som klänger i mitt hår ?"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-02 11:50



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
De texter jag kommenterar läser jag oftast flera gånger. Eftersom denna tycks uppskattas i kommentatorsfältet, vill jag vara noga med vad jag själv egentligen tycker och, som sagt, formen är OK för min smak.
2020-10-02

  Gunnar Hilén VIP
Är det därför du läste den en extra gång ?
2020-10-02

  Ulf Carlsson VIP
Visserligen kan jag något uppskatta den poetiska formen, "fri vers" i denna text, men innehållet är, om än inte perverst, så åtminstone gränsande till en pubertal, möjligen gubbsjuk, dragning till det ekivoka och antydande.

2020-10-02

    Lena Staaf VIP
Hårigt, härligt, levnadsglatt!
2020-10-02

  Onomatoprofet VIP
Let the sunshine...
2020-10-02

  Gunnar Hilén VIP
Va bra ! Bra bra bra !!!!!!!!!!!!!!!!
2020-10-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha det absolut roligaste och mest inkapslade diktverk jag läst om ett älskande par...herregud vad jag skrattat!!!
2020-10-02

  AiA Maria den fria
Tack för ett gott skratt!

Speciell med bilden av dig dansande på borden till ”I got life”:)

Önskar dig en ”Hair-rik dag”
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP