Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bergskedja i Chamonix. Järnrikt.


Aiguilles Rouges - Röda toppar


Chamonix du med


svängande röda toppar


får ny solinvit.


I väntan på snöstjärnor


vandrar vi gnejsjärnets väg.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-02 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint skrivet!
2020-10-06

    Lena Staaf VIP
Vackert! Jag har aldrig varit där men det räcker med din bild.
2020-10-02

  Elinor Sörensson VIP
En mäktig järngnistrande tanka.
"I väntan på snöstjärnor". Ord som
gör snö än mer vackert.
2020-10-02

  Solstrale VIP
Chamonix är i mitt hjärta! Vänner bor där, jag har varit där och dina rader kommer här! Jag föll pladask för ditt fina ord-verk! Fint!
2020-10-02

  AiA Maria den fria
Tack för vackra kontraster !
2020-10-02

    ej medlem längre
Fint att lyfta fram de röda bergstopparna och gnejsjärnet. Måste vara vackert under "solinvit". Tycker om att du skriver "snöstjärnor" istället för snöflingor. Så enkel men avancerad förskjutning.
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP