Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilodag



Gråvädret ruskar om ute
Jag dricker mitt morgonkaffe
tar marmelad på osten
som för att fira

Stegen jag tar varje dag
Jag springer med glädje
av lust och skapandekraft
för att fira

Jag lever just nu
myser inomhus,
drar filten om mig
Njuter av stillheten idag









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-04 09:00



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Härligt med en sådan glädje
2020-10-04

    Max Poisé
Mysfaktor 10!
Snyggt:-)
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP