Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den osynlige

Jag fick inte finnas på den plats jag blev född
I skuggan av krig i familj blev jag gödd

I skolan jag placerades där jag blev lärd:
Att jag inte passade in i dess värld

Så jag flydde till gatan där de udda fick vara
med andra som utstötts: de drogades skara

Så nu är det jag som nekar mig livet
Utan sprit i kroppen är mig osynlighet givet




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-10-05 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP