Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Det är samma människor
fast de har andra barn
som har nya badringar.
Och ett litet barn
vågar inte gå ner till vattnet
med sin gula vattenkanna.

Någon har alltid fått sand i underbyxorna
och det är samma pappa
som viftar med ett annat skärt barn
i vattenbrynet.

Långt borta pågår hela tiden ett krig
men här kastar alltid samma mamma
ett annat muffinspapper
i den gröna soptunnan
och ett nytt barn hittar en liten gul snäcka
under trappan.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nanna Grisotto
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-06 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna Grisotto
Nanna Grisotto