Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark kyla mörk vind

Stark kyla
mörk vind
röd brinner
men lågan svag
vänd din hand
fladdrar med svarta tungor
stark kyla
mörk vind
nu bryts mot golvet
tunga stänger
ristar i luften
vassa tankar
nu fräter lågor
stark kyla
mörk vind
blek hals
och tanken svart
tungt dunkel
i djupa klyftor
bränner och brister
stark kyla
mörk vind




Fri vers av Nanna Grisotto
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-08 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna Grisotto
Nanna Grisotto