Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll

Ljusen brinner ner och det blir mörkt.
Flugorna vandrar stilla uppför gardinerna.
Från gatan strömmar fjärilarnas andedräkt in i rummet
som en mjuk tygström.
Jag kan höra hur blommorna kryper ner i sina rötter
för att dölja sig för nattens ögon.
Små ljud från kuddhörnet spänner trådar i luften
och fåglarna på tavlan kastar ut sina vingar till flykt.
Karamellaskens lock blänker menande
och under bordet börjar dammtussarna sin tysts dans.




Fri vers av Nanna Grisotto
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-09 11:28



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vackra meningar som strömmar ut i en flod av kvällning.
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna Grisotto
Nanna Grisotto