Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vers

En dagsländevers i rimmad fason
kommer så lätt utan pardon.
Grodorna hoppar så glada fram
över papprets vita damm.
Den som kan fatta en penna
skriver nog verser som denna.
Handlar om inget som viktigt är
skriver sig vara framåt så där.
Pennan har inga tankar alls.
Så har ej heller denna vals.
Med glidande skrift den går och går
utan tankar år från år.
Höstar och båtar packas i buntar
Somrar och vintrar jag tror att jag struntar
i alltihopa mat och golv
ljus på bordet och gonatt klockan tolv.




Bunden vers av Nanna Grisotto
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-12 10:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rolig ordlek! Gillas! Ordvrängeri är kul!
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Nanna Grisotto
Nanna Grisotto