Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Så många dagar räknade

så många steg som gått

i gränderna upp och ned

I en stad som var så sökande

inte lätt att förstå

Alla hadde sina vänner

Vandra ensam fram med kofferten

I den låg längtan saknaden

Fann en plats för den

packade upp

Åren gick många möten

Så kom du bar på samma koffert

med ensamhet

Saknaden har varit lång

Nu stod vi där tillsammans

Gick ut i livet.....

Med vår gemensamma koffert

av värme kärlek allt packat med förväntan.......

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-06 14:18



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en doft av gamla svart- vita filmer om ett mätte mellan två ensamma själar.
2020-10-06

  Sparvögat VIP
En dikt full av hopp i ensamhetens land då två funnit gemenskapens strand...
Mycket fint!
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP