Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelar Oktoberfuga , egen låt


Oktober

Oktober höstens trotsiga tid
jag går över skogar och berg

Sommarn och vinterns tysta strid
som sprider sin rödgula färg

Naturen står stilla och luften är rå
träd kryper in bakom bark

Vattnet speglar himlen så grå
och svamp lyser gult på vår mark




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-07 09:55



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gripande bild, med striden mellan sommar och vinter!! (Och häromdan badade folk i havet = i oktober!!)
2020-10-07

  Nanna X
Fin oktoberstämning i text och musik: allvar.
2020-10-07

  Marita Ohlquist VIP
En underbart text och ljuvlig musik!
Bravo!
2020-10-07

  Sparvögat VIP
Så vackra ord om ett magiskt oktober ...
Och underbart ljuder din musik!
2020-10-07

  Solstrale VIP
Var man inte religiös så blev en det nu! Förförd och konverterad! :)
Underbara harmonier i ord och toner! Tack!
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant