Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varm bris...en tromb




Det har dragit in en ny vädertyp...ett nytt klimat
på poeter
det sägs att allt är kärlek

det är galet
det är förryckt
det är sjukt

man hatar det verkligen
man faller tyngre än träden i skogen
man älskar det

den gamla vanliga bäcken jag vadat i tusen gånger
hoppade som aldrig tidigare
minsta kliv gjorde mig våt

jag klädde av mig och skrek av glädje
la mig ner i den beckiga botten
lät mig förvandlas till dina tankar

skölj mig ren nu med ditt vilda vatten !
blås mig fri du vackra snurriga tromb !
torka mina tårar du tröstande bris !

"allt är kärlek" !
hö ! fy fan
va vackert !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-07 13:50



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Förförande

o alldeles, alldeles underbart...

Kärlek ÄR


Tack!
2020-10-07

    Lena Staaf VIP
Uppfriskande text i kärleksjolmet!
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP