Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelar egen sonat


Dina dikter

Det är kul det är bra
det är lyckligt och stort
det är laddat och religiöst

Det är dur det är moll
det är full kontroll
det är smalt och pretentiöst

Det är mjukt det är hårt
liksom lärkans sång
liknar den vacker musik

Det är folkligt och svårt
på samma gång
både slutkläm och häftig rubrik





Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-07 20:30



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Det mesta tycks rymmas även i dina svindlande sköna toner...
2020-10-09

  Solstrale VIP
Ödmjukaste tack för din sprudlande musik, och tack för du delar med dig frimodigt och lika delar starkt!
2020-10-08

  Sparvögat VIP
Så fint den poeten vill jag läsa...
Ooops jag gör ju det nu!
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant