Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var

Jag föll
Jag reste mig

Elden slocknade
Men det fanns glöd

Jag valde livet
Framför död

Det fanns ett mörker
Med nyanser av grått

Det fanns ett avtryck
Där du stått

Det finns små bitar
Av det som varit helt






Fri vers av Coldasice VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-07 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP