Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta hand om

 

Min hand som blir så liten i din
Jag förstod inte dina väldiga visioner
Du var på väg ut i rymden
när jag doppade huvudet i badbaljan
Men handen
Jag fick sällan ett erkännande
en bekräftande blick
Men handen
Din bäste vän var Jesus
Du uttalade tyst hans namn
Du vigde ditt liv åt honom
Då fanns jag inte där
Men handen
som plötsligt smekte min kind
eller höll mig hårt om axeln
Handen
den varma handen
som kunde tala språket du sökte
Kärlekens språk
Kärlekens hand
som alltid kom från källan
där ömsintheten
går från kropp till kropp
Av kärlek
I kärlek




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-08 15:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Enastående fint om kärlekens smekande hand
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP