Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väcker lusten

Du tänder min glöd
Väcker vilda lustar
När du låter din tunga utforska min kropp

Dina andetag mot min hals
Sänder stötar av välbehag genom min kropp

Dina läppar
Som försiktigt
Nuddar mina

Varma händer
Starka armar
Som omfamnar mig

Du vet vad du gör
Självsäker
Djärv
Utmanande

Du låter mig hållas

Min kropp skälver
Av längtan

Jag vill ha dig
Känna dig
Uppleva dig

Du får mig dit du vill
Dit jag vill
Du tar mig




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-09 00:42



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så sensuella rader om det finaste fina. Vackert uttryckt.
2020-10-14

  Bjarne Nordbö
Snyggt om lustan.
2020-10-14

  Kungskobran VIP
Fint, skälvande
2020-10-12

  den nakna poeten
oj den här texten kastar in en i en situation blandad av sex och romantik jag börjar nästan svettas när jag läser den Bravo !!!
2020-10-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
en gudinna i extas
det vackraste som finns
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP