Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ORD


Säg med skrivna ord

Säg med
skrivna ord
det du inte säger
högt
det du inte ens
säger
på pappret
det du VILL säga
använder andra ord

men kan du
poetiska
kan du förstå
bättre förstå
vad jag säger
utan ord
när jag skriver
på pappret….




Fri vers av Klipparen
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen