Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkar"the reason"


Ted Gärdestad

Många är vi som minns
den formidable Ted

Låt kärleken slå rot
om din blomsterbädd

Livet blev för tungt
för en sån gigant

Är du på din egen måne
käre musikant

Fick ett stenansikte
i de svåra år

Inte läker tiden
alla våra sår

Kort var din strapats
på vår blå planet

Men sångerna tar plats
i all evighet








Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 261 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-10 14:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vi glömmer ej, detta nej poesi på dej och mej hej hej- superbt! Allas vår fina underbara Ted Gärdestad och hans bror...
2020-10-21

  TrollTörnTrappan VIP
Jisses, sådana särskilt fina ord du levererar!! Och särskilt sköna toner därtill.. jo, min favorit-gärdestadare!
2020-10-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ted var en fantastisk poet och drömmare.
2020-10-10

  Sparvögat VIP
Han hade en oskuldsfullhet i sin väna röst denne fantastiske sångare och musikant. Lever för alltid kvar med sin sång...
Fina ord om en unik begåvning!
2020-10-10

  AiA Maria den fria
Berör och berörd

Tack för ”evigheten” o för vibrationer o toner!
2020-10-10

  danne //
Vacker tolkning med Ted som återuppstår, klart han är en odödlig i visa sammanhang...

Jättebra Kapten
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant