Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten kommer

Kylan smyger sig inpå
Mörkret faller
Jag får rysningar

Nu kommer natten..
Drömmarna
Dom som aldrig blir,
något mer än just det

Känslorna som kväver mig
Och gråt som vaggar mig till sömns

Grått, svart, oklart
Jag vet varken ut
eller in.




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-11 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP