Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Man

 

Om natten 

hör jag dina tysta andetag

Väntar på dina kyssar

för att släcka elden inom mig

 

I tystnad söker min lycka

alla ord om kärlek

Trevar efter minnen

som format känslor och lust

 

Vill vara dig nära

och känna hud mot hud

Väntar på gryningen

när sömnen har släppt sitt grepp

och åtrån stiger mellan oss

 

Jag vill vara din man




Fri vers av Nils-Robert
Läst 352 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2020-10-12 21:17



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Innerligt vacker kärleksdikt!
2020-11-01

  DavidM VIP
Ömheten lyser genom texten. Finstämt skriftat.
2020-10-20

  Margit Grell VIP
Finstämd poesi i kärlekens tecken.
2020-10-19

  Rise Little One
Vacker önskning som gynnar dagen!
2020-10-14

  angela Täubert fd Jansson VIP
Kärleken när den är som bäst...tålmodig och längtansfull.
2020-10-13

  ULJO
Fin poesi till kärleken
2020-10-13

  Peter Olausson VIP
Härligt med din ömsinthet i texten: väl formulerat om vad kärlek kan vara. Det gör gott en grådag i oktober.
2020-10-13

  Coldasice VIP
Längtansfullt och vackert
2020-10-13

  Alysse VIP
Åh så fint och sensuellt skrivet
i denna hudnära poesi
som uttrycker kärlekens
längtan

2020-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar poesi om längtan efter ett kärleksmöte!
2020-10-12

    ej medlem längre
Sinnesnära, välljudande poesi om kärlek och passion som gror i natten.
2020-10-12

  Eva Langrath VIP
Fin längtansfull kärlekspoesi
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert