Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hörde du att han sjöng om oss på radion?


Där satt vi i bilen på väg hemåt,

tysta,så tysta

Du,jag och Mark Knopfler

Plötsligt mumlade du något om vad vi skulle äta,

jag lyssnade inte riktigt

För allt jag kunde tänka på

var sången som spelades på radion

Hör du inte?

den är för oss två

-\"Hmm,kanske mos och korv?\"

Mos och korv,tänkte jag


Hallå! Hör du inte texten??


Jag orkade inte bekymra mig om mat

ville bara falla handlöst mot tonerna som

sprutade ut ur radion och direkt mot oss



Jag öppnade mitt fönster för att få lite luft

och betraktade dig där du satt bredvid mig

Jag iakttog dina ögon och dina läppar

tills du plötsligt såg på mig och sa:

-\"Hörde du att han sjöng om oss på radion?\"


Jag log försynt och tittade ut genom fönstret,

sedan sa jag:

-\"Mos och korv blir bra\"







Fri vers av änglasjäl
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-07-15 21:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är en mycket mycket bra text!Gillar hur den är skriven med inlevelse och hur bra du har målat upp bilden av dem båda där i bilen!
2006-07-17

  kärleksbarn
ÅH!
fy fan vad underbart bra, jossan...gah!
tack!
2006-07-16

    Elsalill
visst.. när vi minst anar överaskar livet oss med de allra minsta obetydliga höjdpunkterna som i slutet kommer att betyda allt....
dessa minnen blir byggstenarna till vår lycka! bra målat med ord! :)
2006-07-15

  Eline.P
Bra skrivet om livet som det är till vardags,med små ljusglimtar då och då
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl