Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOM SOM VET BÄST

Att sälllan
bli tagen på allvar
utan alltför ofta
får höra

Ta dej i kragen
ryck upp dej

Vilket har motsatt effekt

Den dag
man lämnar jordelivet
finns det säkert någon
som vet bäst
och säjer

Hon  är inte död
hon inbillar sej bara

 

M-L

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-12 15:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kul ironi, och ett slag tillbaka på dem som tror sig veta bäst! Klockrent!
2020-11-18

  Feliaxel VIP
Tråkigt med människor som alltid tror sig veta bäst
2020-10-12

  ULJO
Tyvärr så saknar många människor empati. Alla gör så gott man kan. Det ser inte alla. Bra text. Bra tema.
2020-10-12

  Öknens Ros VIP
Det finns alltid "någon" som vet bättre än alla andra.
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP