Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Det är mörkt ännu
Men solen går snart upp
Det är kyligt
Och gräset är vått

Så stilla
Så tyst
Denna tidiga timma

Ett rådjur står
I ängens dimma
Så vacker
Så fri

En rörelse
Och hon är borta
Alltid på sin vakt
Skrämd av det lilla

Nu är stunden förbi
Och allt är väldigt stilla
Bara jag
Och mina tankar kvar

En ny dag börjar ta form
En ny möjlighet att förändra
En chans att göra allting rätt




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-12 16:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fin mjuk skildring
2020-10-12

  Kungskobran VIP
Så fin mjuk skildring
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP