Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hänger i luften

Det hänger i luften

En tanke
Ett ord
En känsla

En spänning
Som inte tycks släppa

Vibrerande
Påtaglig

En längtan
Ett tryck
En ängslan

Att vara
Att bli
Att inte räcka till

En silkeslen beröring
Får allt att brista

En skälvning
En suck

En känsla
Som hänger i luften




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-12 19:45



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fint skrivet om de subtila signalerna mellan två.
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP